23948sdkhjf

Centerbyggeri sat i gang i Skærbæk

Spaden er netop gået i jorden til første del af et nyt 9.500 m2 centerområde i Skærbæk. Aaskov Byggefirma opfører her en Rema 1000, der bliver første butik i området.
Området mellem Jernbanegade, Ribevej og Østergade i Skærbæk står foran en gennemgribende omlægning. Bag byfornyelsesprojektet står Aaskov Byggefirma og Tønder Kommune. Parterne har opkøbt alle ejendomme i området med undtagelse af Netto-butikken.

Den seneste tid er de erhvervede bygninger blevet revet ned, så hele området kan udlægges til bl.a. butikker og boliger med grønne arealer.

Det første synlige bevis på byfornyelsen er altså den Rema 1000 dagligvarebutik, Aaskov Byggefirma opfører. Frem til februar 2014 opføres butikken, der bliver på ca. 1.000 m2 og får 70 p-pladser. Det skriver JV.dk.

Butikker og boliger
Resten af det store området bliver kommunens areal til fremtidigt salg til andre investorer, som vil være med til at udvikle området.

- Planen indeholder virkelig spændende fremtidsmuligheder. På nuværende tidspunkt er der hovedsageligt tale om forslag, men det afgørende er, at der med planen er lagt op til at skabe et indbydende bymiljø med en god harmoni mellem butikker, boliger og beplantninger. Jeg er sikker på, at hele området vil blive til glæde både for byens beboere og de mange turister, der besøger Skærbæk, siger borgmester Laurids Rudebeck.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094