23948sdkhjf

Revas-genbrugsstationen i Karup er blevet ført helt up to date

Efter endt udvidelse og renovering blev en langt mere brugervenlig udgave af Revas' genbrugsstation i Karup på nu 3.600 m2 officielt indviet fredag.
Byrådsmedlem Allan Clifford Christensen var en glad mand, da han fredag eftermiddag foretog den officielle genindvielse af Revas-genbrugsstationen på Materielvej i Karup.

Efter knap et halvt års arbejde med at udvide og renovere genbrugsstationen fremtræder denne nu i en moderne og langt mere brugervenlig udgave end før.

- Det er 20 år siden, genbrugsstationen blev taget i brug, og den var efterhånden både nedslidt og utidssvarende, så der var behov for en opgradering. Det er nu sket nu, og dermed kan borgere og virksomheder komme af med deres affald på en enklere, hurtigere og mere smidig måde end før. Det hilser jeg med stor tilfredshed. Og jeg er sikker på, at brugerne gør det samme, siger Allan Clifford Christensen, der er medlem af Viborg Kommunes Klima- og Miljøudvalg.

Viborg Kommune har investeret cirka 2,8 mio. kr. i opgraderingen af genbrugsstationen. Arbejdet er udført af Vestermarkens Maskinstation med Cowi som rådgiver.

Udvidet til 3.600 m2
Som led i opgraderingen er genbrugsstationen blevet udvidet med omkring 1.000 m2 til nu omkring 3.600 m2. De fleste containere er blevet sænket til terræn-niveau, så man ikke længere skal løfte affaldet. Haveaffaldet skal nu afleveres på et areal i niveau med terrænet, så man slipper for turen op over rampen. Og der er sket en delvis adskillelse af trafikken, så de store lastbilers af- og pålæsning af containere med høj tømmefrekvens separeres fra den øvrige trafik på pladsen.

- I forbindelse med projektet har vi lagt vægt på en god ergonomisk indretning – til gavn for både brugerne og vores medarbejdere. Herudover er der også etableret et kundetoilet samt tidssvarende omklædnings- og toiletfaciliteter for medarbejderne, siger affaldschef Poul Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14