23948sdkhjf

Boligorganisationer får ny områdedirektør

Ane Teilberg Oddershede Lyngø er ny områdedirektør i Domea.dk 

Domea.dk har hentet 54-årige Ane Teilberg Oddershede Lyngø ind som ny områdedirektør for 10 almene boligorganisationer og de 25 medarbejderne på Servicecenter Bolig Nord i Nordjylland. 

De 10 boligorganisationer har tilsammen 48 boligafdelinger og i alt cirka 2.900 almene boliger.

Ansættelsen er ifølge Domea.dk en "udløber af den nye strategiske retning, som boligorganisationerne har sat for deres fremtidige virke i området".

Det skriver den almene rådgivnings- og administrationsvirksomhed i en pressemeddelelse. 

- Vi har fået lagt byggestenene til et endnu stærkere samarbejde med fokus på den strategiske udvikling for vores nordjyske kunder, og jeg er overbevist om, at Ane er den helt rette til at sidde for bordenden og løfte den opgave og i det hele taget bidrage til udviklingen af det almene område i Nordjylland. 

- Ud over at Ane har en stærk faglig og ledelsesmæssig baggrund, har hun nogle værdier og menneskelige egenskaber, som bliver en kæmpe gevinst for boligorganisationer og medarbejdere såvel som Domea.dk og andre samarbejdspartnere, siger Rune Udi Jørgensen, Domea.dk's regionsdirektør i Vestdanmark.

Ane Teilberg Oddershede Lyngø er uddannet arkitekt og kommer senest fra en stilling som chef for Kundeafdelingen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. 

Tidligere har hun blandt andet været øverste chef for Aarhus Kommunes afdeling for drift og teknisk chef på Aalborg Universitet.

Stillingen i Domea.dk tiltræder hun den 1. marts 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093