23948sdkhjf

Sjælsø: Rekonstruktion betyder færre ansatte

Byggekoncernen er fortsat i risiko for at gå konkurs og en videreførelse vil med sikkerhed foregå med færre ansatte end de nuværende.
Sjælsø kommer til at fortsætte i en slankere udgave, hvis det lykkes at redde koncernens selskaber gennem den rekonstruktion, som blev anmeldt onsdag i sidste uge.

Læs også: Sjælsø opgiver kampen

Det fastslår administrerende direktør Flemming Joseph Jensen over for Ritzau Finans.

- Rekonstruktørerne skal tage stilling til, hvem der skal fortsætte og hvem der ikke skal. En reduktion kan ikke undgås - det bliver jo nok en mere defensiv strategi fremover, siger han.

Konkurs fortsat en reel risiko
Sjælsø Gruppen beskæftiger i dag omkring 100 ansatte, men direktøren tør ikke gisne om, hvornår de får vished for deres fremtid i koncernen.

- Der kommer såkaldte rekonstruktører ind og skal finde en løsning. Og deres løsning eller løsninger skal godkendes af bankerne. Jeg kan ikke sætte tid på, men det kommer da til at tage nogle måneder, siger Flemming Joseph Jensen til Ritzau Finans.

Læs også: Stort Sjælsø-projekt sparket til hjørne

Selv om en rekonstruktion vil medføre en reduktion af medarbejderstaben, er det fortsat at foretrække frem for alternativet. Ifølge bestyrelsesformand for Sjælsø, John Frederiksen, spøger en konkurs nemlig fortsat.

- Der er da en reel risiko for konkurs. Hvor stor den er, vil jeg ikke begynde at gætte på, sagde han til Berlingske Business torsdag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095