23948sdkhjf

Sjælsø-problemer lammer skolebyggeri

Udbygningen af Horsens Statsskole gik i stå fra den ene dag til den anden efter, at Sjælsø Gruppens anmeldte rekonstruktion.
Hvad konsekvenserne bliver for opførelsen af den 1.350 m² stor science-bygning ved Horsens Statsskole er endnu uafklaret. Det skriver Horsens Folkeblad.

Læs mere: Sjælsø skal bygge på Horsens Statsskole.

Arbejdet med fundamentet til den nye bygning, der har en byggesum på 20 mio. kr., har været i gang hen over sommeren. Men efter, at Sjælsø Gruppen anmeldte rekonstruktion i starten af august, blev arbejdet indstillet og et byggemøde aflyst.

Læs mere: Sjælsø Gruppen opgiver kampen.

- Vi håber på, at vi kan få en melding sidst i næste uge. Men det er ikke til at sige, for lige nu er det jurister, der forholder sig til alt det her, siger Gert Bergstein, inspektor og med i byggegruppen for Horsens Statsskole, til Horsens Folkeblad.

Flere projekter lammet
Byggeriet i Horsens er et af flere projekter, der er berørt af Sjælsø Gruppens usikre fremtid.

I Aabybro var Sjælsø Gruppen OPP-partner på opførelsen af den kommende Ny Aabybro Skole til 150 mio. kr. Sjælsø Gruppen er fortsat i spil som OPP-partner, men Jammerbugt Kommune har giver selskabet en frist på 14 dage til forklare, hvordan de vil gennemføre projektet. Enten via Sjælsø Gruppen eller gennem et datterselskab.

Læs mere: Sjælsø får frist på 14 dage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125