23948sdkhjf

Odense Letbane klar med linjeføring

Den foreløbige linjeføring for Odense Letbane er på plads. Det betyder, at man nu kan se, hvilke ejendomme og grunde der bliver tætte naboer til letbanen og hvem, der kan blive påvirket af anlæggelsen.
Odense Letbane vil derfor kontakte samtlige naboer til linjeføringen, der kan blive påvirket og inviteret dem til et særligt møde vedrørende konsekvenserne af letbanen.

Odense Letbane skrider frem ganske som planlagt. Henover det næste halve år skal VVM udredningen på plads. VVM giver en detaljeret gennemgang af linjeføringen gennem Odense, og de konsekvenser den har på det omkringliggende miljø. Derfor inviteres alle berørte naboer til et informationsmøde primo september for at høre nærmere om de mulige konsekvenser af en vedtagelse af linjeføringen, som den ser ud nu. Det drejer sig om 14 hel-ekspropriationer og 170 delekspropriationer, der kan komme på tale.

De endelige konsekvenser af linjeføringen, der kan fører til ekspropriationer af ejendomme og grunde bliver først endelige, når VVM-udredningen har været i høring primo 2014 og der ligger en anlægslov vedtaget på Christiansborg. Dvs. at mulige ekspropriationer først vil blive ført ud i livet primo 2015, såfremt der findes statslig finansiering til letbanen.

Informationsmødet vil uddybe tidsplanen for anlæggelsen af letbanen, og der vil være lejlighed til at stille spørgsmål

Fakta - ODENSE LETBANE
• Letbanen etableres fra 2016-2020
• 26 stationer i alt, fra Tarup i nord til Hjallese i syd
• 14 km spor
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094