23948sdkhjf

Miljøkoncern med over 600 ansatte skifter topchef efter fonds indtog

Efter to års orlov bliver erfaren leder adm. direktør i miljøservicekoncernen bag City Container og Norrecco

Flemming Sloth Lauridsen er fra dags dato ny adm. direktør for Reconor Group, miljøservicekoncernen bag datterselskaberne City Container og Norrecco. Han afslutter dermed to års orlov.

- Flemming kommer med værdifuldt branchekendskab og en dokumenteret historik i forhold til at maksimere vækstpotentialet på tværs af forskellige industrier, udtaler Niels Meidahl, bestyrelsesformand i Reconor Group, i en pressemeddelelse.

- Disse kvaliteter er afgørende for at sikre fortsat vækst og fastholde Reconor’s position som markedsleder, tilføjer han.

Flemming Sloth Lauridsen har senest været adm. direktør for Norva24, Denmark A/S, en aktør inden for den nordeuropæiske vedligeholdelsesindustri for undergrundsinfrastruktur. Tidligere har han haft ledende stillinger hos Nordgroup A/S og RGS Nordic, begge virksomheder specialiseret i miljøløsninger og håndtering af farligt affald.

Reconor-koncernen er moderselskab for City Container, der arbejder med fragt og renovation, samt jordbehandlingsselskabet Norrecco. Der er omkring 600 medarbejdere i koncernen.

Flemming Sloth Lauridsen efterfølger Henrik Nordenlund, der fratrådte stillingen i marts 2024. Han overtog selv topposten i Reconor sent i 2017.

Ny ejer i 2023

Reconor blev sidste år overtaget af Basalt Infrastructure Partners LLP (. Infrastrukturfonden købte selskabet af kapitalfonden Agilitas, der overtog selskabet med hovedsæde i Farum i 2015.  

Virksomheden har udvidet sine aktiviteter og markedsposition i løbet af de seneste år. I regnskabsåret 2022/23 omsatte Reconor for 1,2 mia. kr. og driftsresultatet (EBITDA) udgjorde 235 mio. kr. 

- Vi ser frem til at arbejde sammen med ham og teamet og vil bidrage med den nødvendige støtte og kapital til at realisere Reconors vækstplaner i de kommende år, siger John Hanna, partner og chef for Europa hos Basalt.

Han gentager dermed pointerne, som lød i forbindelse med opkøbet sidste år. Fra Basalt pegede man på fortsat vækst inden for og uden for Danmarks grænser som mål.

Kort om Reconor 

Reconor er en dansk miljøservicekoncern, der gennem sine to datterselskaber City Container og Norrecco leverer løsninger inden for indsamling, transport, håndtering og upcycling af bygge- og nedrivningsaffald, erhvervs- og industriaffald samt jordhåndtering og drift af egne jordindvindingsprojekter.

Reconor-koncernen beskæftiger omkring 600 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094