23948sdkhjf

Rejsegilde på ældreboliger til 225 mio. kr.

Fuglsangsø Centret i Herning fejrer d. 28. august rejsegilde. Entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen står i spidsen for teamet bag byggeriet.
Onsdag er der rejsegilde på et af Herning Kommunes helt store byggerier, Fuglsangsø Centret.

Det nye center får 90 plejeboliger, 16 ældreboliger og 20 daghjemspladser med tilhørende fællesarealer og servicefaciliteter. Centerdelen kommer til at rumme et daghjem til 20 brugere, træningsfaciliteter, træningskøkken, cafe, modtagerkøkken, administration m.m.

- Fuglsangsø Centret kommer til at sætte nye standarder for ældreplejen i Herning Kommune. Dels får centret en unik beliggenhed. Dels bliver det en lille by i sig selv, da plejeboligerne kommer til at ligge langs et hovedstrøg med bytorve. Og dels får vi et topmoderne plejecenter med en bred vifte af hjælpemidler, der kan være med til at give borgerne højere livskvalitet og personalet bedre arbejdsvilkår i hverdagen, fortæller formand for kommunens social- og sundhedsudvalg, Anne Marie Søe Nørgaard, i en pressemeddelelse.

Indvielse i sommeren 2014
Centret er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller, og totalentreprisen på projektet ligger hos et team bestående af Jørgen Friis Poulsen, P+P Arkitekter, Grontmij og Wad Landskabsarkitekter.

Indvielsen af centret er sat til juli 2014. Den samlede pris for byggeriet bliver 225 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094