23948sdkhjf

Jyske firmaer ramt af Pihl-konkurs

Tømrer- og snedkerfirmaet Erik Jensen, Kragelund A/S er gået konkurs, mens Roust Spær A/S har anmeldt om rekonstruktion.
Underleverandører har tilgodehavender for et trecifret millionbeløb i kølvandet på mandagens konkurs i E. Pihl & Søn, og situationen har allerede kostet fyringer og konkurser. Det skriver flere medier.

I Løsning har indehaveren af Erik Jensen, Kragelund A/S, Lars Bilberg, indgivet konkursbegæring og afskediget 110 medarbejdere. Virksomheden har været underentreprenør på Pihls Aarhus-projekter; Navitas og Bestseller.

- Det er en meget trist og ulykkelig situation, som udelukkende skyldes, at vi ikke kan forvente at modtage 8-10 millioner kroner for udført arbejde, siger Lars Bilberg til Horsens Folkeblad.

Han har dog ikke opgivet kampen og arbejder på at etablere et nyt selskab.

Godt 100 kilometer mod vest har Roust Spær, der var med på et stort Pihl-projekt på Amager, set sig nødsaget til at afskedige halvdelen af medarbejderstaben og anmode om rekonstruktion:

- Det giver et pusterum på fire uger til at finde ud af, hvor vi står. Der bliver regnet igennem, hvordan økonomien ser ud, og derefter kan vi tage stilling til, hvordan vi fortsætter, siger Robert Pedersen til P4 Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094