23948sdkhjf

Henter projektudviklingsdirektør i Sjælsø

Jens Eger er skiftet til De Forenede Ejendomsselskaber, hvor han skal udvikle den såkaldte F.L. Schmidt-grund i Valby.
Efter 15 år hos Sjælsø er Jens Eger pr. 19. august 2013 tiltrådt som projektudviklingsdirektør hos De Forenede Ejendomsselskaber A/S (DFE).

Aftalen om ansættelsen blev indgået i foråret, men som følge af situationen i Sjælsø har Jens Eger kunnet starte hos DFE lidt tidligere end oprindeligt planlagt.

Hos DFE oplyser man, at det med ansættelsen er lykkedes at tiltrække en projektudviklingsdirektør med bred kompetence og et solidt kendskab til projektudvikling af ejendomme. Jens Eger skal hos DFE udvikle området Valby Maskinfabrik – en grund, der tidligere var kendt som F.L. Schmidt-grunden, som DFE købte i 2001.

- Valby Maskinfabrik er et stort fokusområde hos DFE i de kommende år, hvor både boliger og erhvervslejemål bygges og udvikles. 98 nybyggede boliger er allerede opført i Valby Maskinfabrik, flere er på vej og derudover rummer området omkring 100.000 yderligere etagemeter. Udviklingspotentialet for Valby Maskinfabrik er derfor stadig stort og er i fortsat vækst, og udgør som naturlig følge heraf et af de større projekter, som Jens Eger vil beskæftige sig med, oplyser DFE på sin hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156