23948sdkhjf

Intego i nyt stort opkøb

Intego A/S overtager nu SysTek-Skræddergaard EL og Automation A/S i Herning og Kibæk. Med det nye opkøb runder omsætningen en halv milliard.
Med virkning fra d. 1. september 2013 bliver virksomheden SysTek-Skræddergaard EL og Automation i Herning og Kibæk overtaget af el- og automationsvirksomheden Intego, der har hovedsæde i Aalborg. Det oplyser Intego i en pressemeddelelse.

De nuværende ejere og 80 medarbejdere i SysTek-Skræddergaard EL og Automation fortsætter i Intego, som herved fastslår sit markedslederskab i Vestdanmark og sin markante position på landsplan:

- Vi er meget glade for, at vi nu er nået til enighed med ejerne af SysTek-Skræddergaard om overtagelse af virksomheden. Det er en veldrevet og velrenommeret virksomhed, som passer godt ind i vores koncern, og som ikke mindst understøtter vores vækststrategi, forklarer CEO Jens Frost Mikkelsen fra Intego og fortsætter: - Med opkøbet i Herning er vi solidt repræsenterede i Jylland med ni afdelinger strategisk placeret i Vestdanmark. Derudover er vi naturligvis fortsat godt repræsenteret med afdelinger på Fyn og Sjælland, hvor vi også oplever væsentlig fremgang.

Forventer omsætning på en halv milliard
Intego blev i 2007 stiftet som en restrukturering af Siemens Technology Services A/S og siden Glenco A/S af to ledende medarbejdere, som fortsat sidder bag roret i vækstvirksomheden. Væksten er skabt både organisk og via akkvisitioner, og listen over sidstnævnte tæller overtagelse af alle aktiviteter i Skovlundgruppen i 2009, Brand El-Teknik i 2011, PKS-Engineering i 2012 samt senest Aarhus El-Teknik i foråret 2013.

Intego omsatte i 2012 for 357 mio. kr. og forventer i indeværende regnskabsår, der afsluttes 30. september, at runde 400 mio. kr. Med overtagelsen af SysTek-Skræddergaard tæller Intego 550 medarbejdere og en forventet omsætning på godt 500 mio. kr. for det kommende regnskabsår:

- Det er i sig selv ikke et mål for os at blive større, men vi skal have de bedste specialister inden for de kerneområder, vi opererer inden for, og det kræver en vis størrelse. Samtidig er det vigtigt at være tilstede lokalt. Vi servicerer en lang række af Danmarks top-100 industrivirksomheder, og her er det helt afgørende både at have kompetencer og kapacitet, men også at være lokale: Det er en del af vores unikke position i dag, og det er i stigende grad vigtigt for os, fortsætter Jens Frost Mikkelsen.

Godt match
SysTek-Skræddergaard betegens som et perfekt match for Intego. Både hvad angår kompetencer og kultur.

- Direktør Poul Haubjerg og jeg har i flere år planlagt et generationsskifte, der skulle tilgodese både kunder og medarbejdere. Det har været helt afgørende for os at finde en sympatisk køber, som ikke går efter kortsigtede gevinster, men som ønsker langsigtede kunde- og medarbejderforhold, forklarer direktør Søren Skræddergaard fra SysTek-Skræddergaard og fortsætter:

- Det er vi overbevist om, at vi har fundet i Intego, som vi kun kender for noget godt: Vi har både overlappende kompetencer og kulturer, og så må vi konstatere, at det i stigende grad er vigtigt at være store.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078