23948sdkhjf

Ny direktør på plads i E&P Service

Søren Knudsen har afviklet sin konsulentvirksomhed til fordel for et job som administrerende direktør for 150 medarbejdere i Glostrup og Aarhus.
I forrige uge startede Søren Knudsen som ny administrerende direktør i Enemærke & Petersens servicevirksomhed med speciale i vedligeholdelse og bygningsdrift.

Søren Knudsen har afviklet sin konsulentvirksomhed indenfor rekruttering og medarbejderudvikling til fordel for jobbet som direktør for ca. 150 medarbejdere og en årsomsætning langt over 100 mio. kr. i Enemærke & Petersens selskab for bygningsvedligehold, E&P Service.
E&P Service har afdelinger i Glostrup og Aarhus og udfører blandt andet vedligeholdelsesopgaver for ATP Ejendomme, Ikea samt en række kommuner og forsikringsselskaber i hele Danmark.

Søren Knudsen har tidligere været direktør i Hjem Is og direktør i Polyform Arkitekter, og han tilfører dermed E&P en mere servicemanagement-orienteret ledelsesprofil end den traditionelle teknisk entreprenørprægede.

Ifølge Søren Faebo Larsen fra E&P er det 24-7- og konceptkulturen samt ikke mindst et kæmpe potentiale inden for vedligeholdelses- og serviceopgaver, der har fået virksomheden til at søge utraditionelle kompetencer i topledelsen:

- I transformationsprocessen fra projektkultur til servicekultur har Enemærke & Petersen nu ansat en rigtig servicemand. Vi har en vision om at skabe en bemærkelsesværdig virksomhed, og det gør vi kun, hvis vi har de rigtige mennesker på bussen og hvis vi tør tænke anderledes og går målrettet efter vores strategi, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156