23948sdkhjf

Brødrene Dahl åbner VVS-supermarked i Kolding

VVS-grossisten Brødrene Dahl slår dørene op for en splinterny forretning på H.C. Ørstedsvej 2 i Kolding. Den nye forretning er indrettet efter et supermarkedslignende koncept.
VVS-installatørerne i Kolding og omegn får nu en ny, stor forretning inden for VVS-produkter og rådgivning. Brødrene Dahls nye forretning i Kolding sigter nemlig mod at være førende inden for alt fra VVS, vand & afløb, værktøj og rør samt små og store klimaløsninger, skriver VVS-grossisten i en pressemeddelelse.

Brødrene Dahl har anvendt den nyeste viden om butiksindretning i Kolding. Det betyder, at forretningen nu vil satse på et mere supermarkedslignende koncept med mange synlige varer. Det skal gøre det hurtigere og nemmere at være VVS-installatør.

- Forretningen er indrettet således, at vi kan præsentere de professionelle for et endnu større og bredere produktsortiment. Du skal kunne finde alle artikler her, så installatøren kun behøver at tage ét sted hen. Det minder om et supermarked, hvor installatørerne hurtigt og nemt kan finde de produkter og artikler, som de søger, siger Jacob von Qualen, butikschef i Kolding.

Bliver i nabolaget
Med åbningen på H.C. Ørstedsvej bliver det samtidigt et farvel til den eksisterende forretning på Platinvej. Men med en afstand på cirka en kilometer mellem de to forretninger vælger Brødrene Dahl altså at blive i området.

- Vi har opbygget et rigtigt godt forhold til de professionelle i hele området, og vi ønsker at blive i området. De mange initiativer i den nye forretning har dog krævet, at vi er blevet nødt til at flytte, siger Jacob von Qualen.

Den nye forretning på H.C. Ørstedsvej bliver samtidigt Danmarks største inden for Bad & Design med spændende showrooms inden for Bad & Design.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267