23948sdkhjf

Spaden i jorden til første OPP-plejecenter

Med Dansk Boligbyg som totalentreprenør er byggeriet af Vonsild Have Plejecenter til godt en halv mia. kr. netop indledt.
Byggeriet af Danmarks første plejecenter som Offentligt-Privat-Partnerskab er nu gået i gang. Det første spadestik blev taget af Koldings borgmester samtidig med, at nedrivningen af det gamle og utidssvarende plejecenter i Vonsild er i gang.

Det nye plejecenter med næsten 6.000 etagemeter og 60 plejeboliger skal være klar til ibrugtagning i marts 2015. Prisen for Vonsild Have plejecenter er godt en halv mia. kr.

Attendo A/S Danmark er ansvarlig for det samlede projekt, herunder for driften over 20 år efter at plejecentret er taget i brug. Attendo er Skandinaviens største omsorgsvirksomhed, og er etableret i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Attendo A/S Danmark er et datterselskab til Attendo AB Sverige. Virksomheden arbejder i ca. 100 kommuner med omsorg for ældre, og for borgere med funktionstab. Attendo har ca. 14.000 medarbejdere.

Dansk Boligbyg er som totalentreprenør ansvarlig for opførelsen af plejecentret. Virksomheden har siden 2003 enten opført eller renoveret 20 projekter med ældre- og plejeboliger med et samlet etageareal på næsten 80.000 m2. Øvrige samarbejdspartnere på byggeriet er arkitektfirmaerne Luplau & Poulsen og Hune & Elkjær, Terra Nova landskabsarkitekter, Kemp & Lauritzen og Niras.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078