23948sdkhjf

JFP vinder største ordre nogensinde

308 millioner kroner. Så stor er værdien af den opgave, som entreprenørfirmaet JFP netop har sikret sig på DNU-byggeriet i Skejby.
- Det er en holdindsats, og vi kan mærke, at teamet er sammentømret og i rigtig god form. Og når det samtidig lykkes at lande de helt store opgaver, får humøret endnu et hak opad.

Jesper Friis Poulsen, CEO i Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) har det helt store smil fremme, for virksomheden har netop vundet råhus- og lukningsentreprisen i udbudsområde S2 til Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby. Med en værdi på 308 millioner kroner er det samtidig den største ordre i Herning-entreprenørens historie.

I skarp konkurrence vandt Herning-virksomheden JFP tilbage i november 2012 to hovedentrepriser i DNU's udbudsområde S1, og den vundne entreprise i S2 er således virksomhedens tredje på det store sygehusbyggeri.

- Vi er bevidst gået efter udbuddene på det sydlige spor af det omfattende sygehusbyggeri, og det har nu givet pote for anden gang. Det er vi ret stolte af, siger Jesper Friis Poulsen og fortsætter:

- Ordren får ingen betydning for vores omsætning eller indtjening i 2013, men luner godt i ordrebeholdning for 2014 og 2015. Vi har for nylig opjusteret vores forventningerne til 2013, og vi glæder os over at vi er på vej mod endnu et godt år for JFP.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157