23948sdkhjf

Jem & Fix åbner butik nr. 101

Efter to og et halvt års udviklingsarbejde og et halvt års byggetid åbner byggemarkedskæden Jem & Fix samt Jysk nye butikker på Lucernevej i Randers den 1. april 2014.
Det har været kompliceret at lave det nye ejendomsprojekt. Der skal opfyldes krav til butikkerne fra Jem & Fix og Jysk, 21 forskellige lovgivninger, udarbejdes ny kommuneplan, naturstyrelsen, ejere, naboer, borgere og meget mere.

- Vi har i det lange projekt forløb haft et positivt og tæt samarbejde med Randers Kommunes forvaltning, siger projektudvikler og bygherre Brian Svart fra In House Development.

Den 1. april 2014 skal de nye butikker gerne afleveres til Jysk og Jem & Fix. Kort tid herefter åbner butikkerne i Randers Nord på adressen Lucernevej 81. Naboerne er Føtex og Sanistål.

- De nedrevne bygninger på Lucernevej, giver plads til to butikker, der fremstår minimalistisk i hvide betonelementer, hvori der er indstøbt lucerneblade. Bygningerne er trukket tilbage på grunden og giver derved stor harmoni i området og tilføjer ny spændende arkitektur, Brian Andersen, indehaver af Randers Arkitekten, og fortæller, at projekttegningerne blevet blevet revideret mere end 100 gange inden byggeriet starter.

Jem & Fix butik nr. 101
Jysk og Jem & Fix som begge har en butik i Randers Syd (Paderup) har vurderet det attraktivt at etablere butik nr 96 og nr. 101 i Randers Nord. Sammen med Føtex bliver de to nye butikker krumtappen i det "nye" bydelscenter Ydervang - før kun Føtex.

De nye butikker vil som en del af det nye butiksområde medvirke til at fremme byomdannelsen i området fra oprindelig cirka 3.600 m2 industri og en forfalden ejendom med lidt produktion, lager, værksted, kontor m.m. til en del af et moderne bydelscenter med nye funktioner og nye tilbud til borgerne i området.

Fakta
Projektudvikler & bygherre: Brian Svart Henrik Hoffmann, projektudviklingsdirektør In House I Development
Arkitekt: Brian Andersen, indehaver Randers Arkitekten
Ingeniør: Vognsen Rådgivende Ingeniører
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094