23948sdkhjf

Roslev udvider direktionen

Tidligere Moland-direktør træder ind i direktionen i Roslev Trælasthandel.
Jørn Christiansen, 45 år, er pr. 24. september blevet en del af virksomhedens øverste direktion. Han kommer til at supplere den i forvejen administrerende direktør, Jørgen S. Hansen.

- Udvidelsen af direktionen sker for at styrke driften med stor fokus på bundlinjen for at ruste virksomheden til en spændende fremtid, siger Jørgen S. Hansen til Building Supply.

Roslev Trælasthandel kom ud af 2012 med et driftsunderskud på -2,5 mio. kr. efter at have realiseret et driftsoverskud i 2011 på 1,9 mio. kr. Lukningen af Roslevs detailbyggemarked i Herning var blandt årsagerne til det negative resultat.

Læs mere: Røde tal hos Roslev Trælasthandel

Jørgen S. Hansen uddyber over for Building Supply, at Jørn Christiansen fremadrettet får ansvaret for driften, mens han selv bliver ansvarlig for virksomhedens ansigt udadtil, herunder kontakten til eksterne samarbejdspartnere.

Læs også: Roslev ansætter nye direktører

Jørgen Christiansen har tidligere været salgschef i Roslevs afdeling i Holstebro og tiltrådte så sent som i maj måned i år som ny afdelingsdirektør i Skive. Og her fortsætter han sideløbende som daglig leder.

Inden Jørgen Christiansen kom til Skive, var han gennem 14 år ansat som adm. direktør hos Moland A/S og HBC A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079