23948sdkhjf

Ekstra input til Næstved Campus

Næstved Kommune er ved at lave en større plan for Campus Næstved. Det kom megen god input ved et borgermødet den 21. september. Nu afholdes et nyt møde den 31. oktober.
For at få så mange bidrag som muligt til planen for Campus Næstved - både fra dem der skal bygge og bruge campus, fra naboer, og dem der har gode idéer - afholdt man den 21. september et anderledes møde om det kommende campus.

Første del af det alternative borgermøde foregik i dialogtelte på banegårdspladsen og på Axeltorv. Her var der mulighed for at se de foreløbige skitser, komme med bemærkninger og gode ideer. Cirka 175 interesserede borgere kiggede forbi og gav deres mening til kende.

Om eftermiddagen var der indbudt til ”dialogspil” i Gl. Ridehus på Kulturcenter Grønnegades Kaserne. Ca. 50 borgere, politikere og andre benyttede lejligheden til at være ”medspillere” i masterplanlægningen.

Nyt møde er 31. oktober
Campusdagen har resulteret i mange gode og innovative ideer, som vil blive brugt i det videre arbejde med masterplanen. Den skal være lavet inden årets udgang. Der planlægges derfor et offentligt møde 31. oktober, hvor et samlet udkast bliver præsenteret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187