23948sdkhjf

Top 10: De største byggerier i Danmark

Få overblikket over de største byggerier, som hidtil er sat i gang i løbet af 2013, når Building Supply gør status på landets store byggepladser.
Hvordan er status på de prismæssigt største byggerier, som hidtil er igangsat i år?

CRM-Byggefakta har skaffet de relevante informationer om de største byggerier fra virksomhedens store database, mens Building Supply har brugt de sidste to uger på at tage temperaturen på de 10 største byggerier.

Resultatet er denne liste, som angiver den samlede byggesum i parentes. Klik på hver enkelt historie for at få flere detaljer og læse status på byggeriet.

#10: Arlas laktoseanlæg i Nr. Vium (210 mio. kr.)
Et udpræget fokus på samarbejde har været medvirkende til at sætte tempo på Arlas opførelse af Europas største laktoseanlæg på fabrikken Danmark Protein i Nr. Vium.

#9: Skjult gift besværliggør boligrenovering (264 mio. kr.)
Problemer med skimmelsvamp og andre miljøproblemer har vist sig langt større end forventet under renovering af halvfjerdserblokke i Holbæk.

#8: Ikeas nye varehus i Aarhus (400 mio. kr.)
Der er fokus på bæredygtigheden i Ikeas nye varehus i Aarhus, som blandt andet kommer til at rumme 3.000 kvadratmeter solcellepaneler.

#7: Psykiatribyggeriet i Aabenraa (448 mio. kr.)
Manglende bud på projektet har gjort, at opførelsen af ”Nyt Psykiatrisk Sygehus” i Aabenraa i øjeblikket ser ud til at blive udskudt med op mod fem måneder.

#6: Det Nye Universitetshospitals udbudsområde N2 (674 mio. kr.)
Alt forløber efter planen på udbudsområde N2 af det enorme sygehusbyggeri i Skejby nord for Aarhus.

#5: Kommende superarena er et hul i jorden (700 mio. kr.)
Der er sket ændringer i fundamentet, men ellers kører alt planmæssigt for hovedstadens nye eventsted.

#4: Det går efter planen i Albertslund (765 mio. kr.)
Fra forslumring til forædling: Over tre år skal en hel Vestegns-bydel af almennyttige boliger forvandles til attraktivt område.

#3: DONG Energys olieterminal skaber vækst i byggeriet (1.000 mio. kr.)
Debatten om Nordsø-beskatningen får ingen indflydelse på DONG Energys arbejde med at udbygge olieterminalen i Fredericia.

#2: Nyt Psykiatrisygehus i Slagelse (1.200 mio. kr.)
En overraskende mundfuld jordarbejde gav travlhed i startfasen, men Sjællands kommende supersygehus for psykiatrien holder tidsplanen.

#1: Amager Bakke er slet ikke færdigtegnet (3.500 mio. kr.)
Masser af spørgsmål er stadig ubesvarede, mens byggeriet af hovedstadens nye forbrændingsanlæg er i gang. Det er helt efter planen. Navnlig økonomiplanen.

Artiklen er en del af temaet Top 10.

Kommenter artiklen (6)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098