23948sdkhjf

Endelig gang i byggeri på Broen

Efter flere forsinkelser kommer der nu gang i arbejdet med det 28.000 m² store centerprojekt Broen i Esbjerg. TK Development er bygherre og KPC Byg hovedentreprenør.
Nedrivningsarbejdet på grunden for enden af Kongensgade i Esbjerg er nu gået i gang, og i uge 43-45 er varslet ramning af jernspuns til det store shoppingcenter Broen. Det skriver jv.dk.

Arbejdet på projektet er blevet forsinket i flere omgang, siden byggestart oprindeligt blev sat til efteråret 2010. Bygherren TK Development har ved flere lejligheder forsikret om, at projektet vil blive realiseret. Og nu sker der altså noget konkret.

Læs mere: Stadig ingen startdato på 28.000 m² centerprojekt.

Byggestart til efteråret
TK Development har modtaget nedrivningstilladelse samt grave- og støbetilladelse fra Esbjerg Kommune. Dog mangler de sidste detaljer til selve byggetilladelsen.

- Vi er nu så langt, at vi forventer at kunne sætte det egentlige byggeri i gang dette efterår. Derfor laver vi nu en række indledende arbejder, som klargør grunden til den egentlige byggestart. Dermed ikke sagt, at vi nu foretager første spadestik, men det håber vi at kunne vende tilbage omkring det i dette efterår, forklarer direktør for TK Development Robert Andersen til jv.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283