23948sdkhjf

Merkrav på vej til D'Angleterre

D'Angleterres hotelledelse kan se frem til et merkrav på cirka 100 millioner kroner.
Det oplyser kurator for E. Pihl & Søns konkursbo, Henrik Steen Jensen fra Holst Advokater, i dag til Børsen. Han er i færd med at samle fordringer på i alt 1 milliard kroner efter den konkursramte storentreprenør og i den proces er han kommet frem til at have mange millioner til gode efter renoveringen af det københavnske luksushotel.

Han siger til Børsen, at hotellet kan se frem til en ekstraregning på cirka 100 millioner kroner.

- Det er rigtigt, at der på nuværende tidspunkt er gjort krav gældende på 120-130 mio. kr. Men der kommer et merkrav, siger Henrik Steen Jensen til avisen og uddyber, at der bliver tale om næsten en fordobling.

Det nye krav bliver afleveret i et processkrift i slutningen af denne måned til den voldgiftssag, der verserer mellem parterne. Ifølge Henrik Steen Jensen forventer han først en afslutning på den konkrete sag i 2014 eller 2015 med mindre der indgås forlig inden.

D'Angleterres ledelse mener, at der var en overordnede budgetramme ved byggeriets start på en kvart milliard, men at dette steg uforudset i løbet af byggeprocessen til omkring en halv milliard kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125