23948sdkhjf

Stort renoveringsprojekt klar syv måneder før tid

Hansson & Knudsen A/S har siden 2011 arbejdet med hovedentreprisen på renoveringen på 486 lejligheder i Svendborg. Det er nu færdigt - syv måneder før tid.
Siden 2011 har den fynske entreprenørvirksomhed Hansson & Knudsen udført omfattende renoveringsarbejde af Svendborg Andels-Boligforening afdeling 16, Skovparken i Svendborg. Projektet, som er udført i hovedentreprise, står nu færdigt syv måneder før den oprindelige udbudstidsplan.

Renoveringen af afdeling 16, Skovparken har omfattet 486 lejligheder.

Stor tilfredshed hos kunden
Hos Svendborg Andels-Boligforening, der er bygherre på projektet, håber man at renoveringen på sigt kan føre til, at området bliver mere attraktivt. I den forbindelse udtrykker direktør i Svendborg Andels-Boligforening, Jørgen Berg Jensen, ligeledes stor tilfredshed med det færdige resultat:

- Vi kan kun være tilfredse med resultatet.
Renoveringen af Skovparken har omfattet:
• Nedbrydning
• Asbest og PCB sanering
• Nye murede facader
• Nye vinduer og døre
• Nye ventilationsanlæg
• Nye opgange med overdækning
• Nye køkkener og badeværelser
• Nye VVS- og elinstallationer
Det hele er nyt med nye klimaskærme, tage, vinduer, døre, indgangspartier, køkkener og bad.

Hansson & Knudsen er i øjeblikket i gang med en omfattende totalrenovering af udearealer i området. Arbejdet omfatter blandt andet renovering af hele kloaksystemet, nyt fjernvarmeanlæg samt belægning og gartnerarbejde. Renoveringen af udearealer færdiggøres til næste år.

God dialog hele vejen rundt
Ifølge bygningskonstruktør Kim Fink fra C&W arkitekter A/S, der har medvirket som arkitekt på projektet, har der gennem forløbet været en god og konstruktiv dialog blandt samtlige involverede aktører:

- Forhold omkring koordinering og samarbejde mellem bygherre, arkitekt og entreprenør har fyldt meget, og fungeret rigtig godt. Derudover har projektet gjort alle parter endnu klogere og erfarne på området. Der har tilmed været stort fokus på brugerinddragelse, som har medført mange gode og brugertilpasset løsninger.

Som kronen på værket har renoveringsprojektet i Skovparken været nomineret til Svendborg Kommunes arkitekturpris 2013 - en pris, der gives til det eller de projekter, som er særligt vellykkede i Kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141