23948sdkhjf

VS Automatic fortsætter fremgangen

Overskuddet hos den østjyske automation- og installationsvirksomhed ligger nu over niveauet fra før finanskrisen.
Med et overskud før skat på 3,8 mio. kr. i 2012/2013 har VS Automatic haft en fremgang på 1,3 mio. kr. sammenlignet med året før. Samtidig er virksomhedens bruttofortjeneste steget med 6,2 mio. kr. til 24,8 mio. kr. Direktør Torben Steffensen er da også ganske godt tilfreds med udviklingen.

- For et par år siden lavede vi sammen med TS Gruppen en vision om, at vi ville være en Danmarks stærkeste el- og energiinstallatør, og det er den vision, vi ser resultaterne af. Vi lavede samtidig et værdisæt, der hed; team, selvstændighed, glæde og engagement, som vores medarbejdere virkelig har taget til sig. Medarbejderne er gode til at hjælpe hinanden og komme hjem med opgaver, og det er egentlig dem, der har den helt store fortjeneste af det her resultat, siger Torben Steffensen.

Godt salg i varmepumper
VS Automatic beskæftiger sig dels med automation og dels med el- og energiinstallation. De to markedsområder har generelt udviklet sig godt hos Horsens-virksomheden, selv om der har været undtagelser.

- Vores kære politikere fjernede jo solcelledelen fra os, så der har vi ikke haft så stor aktivitet som tidligere år, og det har også betydet, at vi desværre har været nødt til at afskedige medarbejdere, forklarer Torben Steffensen, og tilføjer:

- Til gengæld er vi begyndt at sælge og installere en del varmepumper.

Automation i vækst
Også i virksomhedens andet ben – automationsområdet – kan Torben Steffensen melde om god efterspørgsel for øjeblikket især inden for servo og dataopsamling.

- Vi har en del opgaver lige for tiden – specielt inden for metalindustrien. Interessen for automation har været stigende de sidste tre år, og specielt inden for områder som logning af data kan vi mærke, at der sker noget for øjeblikket, siger Torben Steffensen.

I indeværende regnskabsår forventer han ligeledes, at VS Automatic kommer ud med sorte tal på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095