23948sdkhjf

Sjælsø-aftager vil drive forretningen videre

Da Sjælsø Gruppen gik konkurs, etableredes Sjælsø Management for at videreføre de projekter, der ikke var omfattet af konkursen. Nu arbejder folkene bag på køre firmaet videre, når projekterne er tilendebragt.
Sjælsø Management blev etableret som managementselskab med den primære opgave at videreføre projekterne Margretheholm, Teglholmen, Søborg Huse samt Sjælsøs rækkehusprojekt i Egå, da Sjælsø Gruppen blev ramt af konkurs

Læs mere: Nyt Sjælsø: Kun underskrifterne mangler .

Nu ser firmaets administrerende direktør, Flemming Joseph Jensen, der er tidligere adm. direktør i Sjælsø Gruppen, gode muligheder for at fortsætte aktiviteterne, når de gamle Sjælsø-projekter er ført til ende. Det skriver Børsen.

- Hvis vi ikke begynder at kunne forny vores ordrebøger om tre-seks-ni måneder, bliver der en bekymring hos alle, ikke mindst medarbejderne, om, hvad der skal ske, når byggerierne er færdige. Så det er opgaven, som jeg fokuserer på, fortæller Flemming Joseph Jensen til avisen.

Kunde ser mulgiheder
Han beskriver det nye selskab som en blanding af et byggestyringsselskab og en developer.

Idéen er således, at selskaber kan hyres af investorer til at stå for forhandlinger og kontrol med entreprenører, myndigheder og andre dele af processen omkring byggeprojekter. Den ide er en af de tidligere Sjælsø-kunder, Pensam, ikke afvisende overfor.

Pensams investeringsdirektør Benny Buchardt Andersen siger til Børsen, at muligheden for mere gennemskuelighed i branchen, som han mener Flemming Joseph Jensen står for, vil være en fordel for dem som investorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094