23948sdkhjf

Fortsat vækst hos Hald & Halberg

Stigende omsætning, et pænt overskud og en ny direktør er pejlemærker i Taastrup-entreprenøren Hald & Halberg A/S' 2012/2013-årsregnskab.
Hald & Halberg kan med fremlæggelsen af et stærkt årsregnskab se tilbage på et tilfredsstillende år, hvor man præsterede en markant stigning i omsætningen fra 111 mio. kr. til 160 mio. kr. og et overskud før skat på 5,2 mio. kr.

- Der holdes fremadrettet fast i den nuværende omsætning med fokus på fastholdelse og forbedring af indtjeningen, skriver entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

Generationsskifte giver ny inspiration
I forbindelse med generationsskifte i virksomheden indsattes Robert Jensen pr. 1. maj 2013 som administrerende direktør som efterfølger for Flemming Hald.

Læs mere: Generationsskifte hos Hald & Halberg.

- Robert Jensen tilfører virksomheden ny inspiration til ekspansion og udforskning af nye projekter. Han har blandt andet initieret, at Hald & Halberg nu også er en konkurrencedygtig partner i nybyggeri. I tæt samarbejde med produktionsdirektør Kurt Halberg vil Robert Jensen medvirke til at føre Hald & Halberg videre ind i fremtiden med samme høje krav til kvalitet samt fortsættelse af det positive og konstruktive samarbejde med kolleger, bygherrer, rådgivere og underentreprenører, skriver Hald & Halberg og tilføjer:

- Ledelsen glæder sig over, at der nu er etableret et meget stærkt hold af dygtige og erfarne bygge- og projektledere, som med sikre hænder styrer og håndterer alle de igangværende opgaver i hus til bygherrers og Hald & Halbergs fulde tilfredshed.

Firmaets to største opgaver
2012/2013 bragte også aflevering af de to største sager i firmaets historie: Gullandsgården og Kamhusene.

Ved indgangen til det nye regnskabsår ligger der i ordrebogen projekter til udførelse i nyt regnskabsår for 114 mio. kr. Hald & Halberg er derfor trygge ved at stile efter en samlet omsætning på 170 mio. kr., som opnået i det netop afsluttede regnskabsår 2012/2013.

Hald & Halberg starter det nye regnskabsår med underskrift af totalentreprisekontrakt på Himmelev Gl. Præstegård på 73 mio. kr. til udførelse over de kommende tre år.

Læs mere: Hald & Halberg får totalentreprise til 73 mio. kr.

- Det er således en meget lys og spænende fremtid, som Hald & Halberg går i møde, slutter meddelelsen fra entreprenørfirmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078