23948sdkhjf

Andersen El på den hidtil største opgave

El-firmaet Andersen El A/S fra Holstebro er netop nu i færd med at installere et stort solcelleanlæg i Brande - firmaets største opgave til dato.
I Brande er Kris Andersen og hans medarbejdere i Andersen El i færd med at montere et 194 kW-solcelleanlæg på to maskinhaller hos en lokale æggeproducent.

- Det er den største ordre vi har lavet indtil nu i Andersen El, forklarer Kris Andersen til Building Supply, og tilføjer, at alle firmaets tre mand er på opgaven så længe det står på:

- Alt på stedet klarer vi. Helt ud til transformerestationen står vi for at grave nyt kabel ned, vi sætter ny hovedtavle op mm.

Dækker hele elforbruget
Solcelleopgaven kom i hus efter, at æggeproducenten tog kontakt til el-firmaet og spurgte om en pris. I samarbejde kom parterne herefter frem til, hvordan anlægget skulle være samt, at det skulle være tagmonteret.

Ordren løber op i knap 1,8 mio. kr. Til gengæld dækker solcelleanlægget den midtjyske æggeproducents årlige elforbrug.

Andersen El gik i gang med arbejdet med at montere anlæggets 784 paneler i uge 39 og forventer at være færdige i uge 46.

Nye kunder på solcelleområdet
Solcelleopgaven i Brande nåede at komme i stand, så den blev omfattet af overgangsordningen for solcellanlæg, der løb i foråret.

Trods det store fald i interessen i at få installeret solceller, er det stadig et område, Andersen EL vil arbejde med, forklarer Kris Andersen. Han uddyber, at planen er salg til erhvervskunder og boligforeninger.

Ligesom den igangværende opgave i Brande er i tråd med den plan, arbejder firmaet også på et andet solcelleanlæg for AABs afdeling Grønnedal i Struer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141