23948sdkhjf

Folkehøjskole skal omdannes til lejligheder

Entreprenøren Frank Kilde er gået i samarbejde med en jysk investor om omdannelse af Skælskør Folkehøjskole til boliger.
Skælskør Folkehøjskole gik konkurs i 2005 og har siden stået ubenyttet hen. I mellemtiden har den blandt andet været ejet af Frank Kilde, der dog måtte afhænde den på tvangsauktion i 2012. Det skriver Sjællandske Medier.

Ved den lejlighed blev skolen overtaget af den jyske erhvervsmand Søren Jansen og hans selskab Jansen Consult, og han er gået i samarbejde med netop Frank Kilde om at omdanne den nedlagte højskole til boliger.

I alt vil de to bygge 140-150 ejerlejligheder med et samlet etageareal på 14.000 kvadratmeter. Før de kan gå i gang, er der dog brug for at få lavet en revision af lokalplanen.

- Den lokalplan, der ligger nu, den er godkendt - den er man tilfreds med. Det vi skal have tilladelse til, det er, at grunden kan bruges til boligformål. Som det ser ud nu, kan den kun bruges til hotel- og kursusformål, men de virker positive i udvalget, siger Frank Kilde til Sjællandske Medier.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078