23948sdkhjf

Vilhelm Lauritzen bliver arkitekt på milliardbyggeri

KLP Ejendomme har valgt Vilhelm Lauritzen Arkitekter til at opføre et 50.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri med et budget på 1,3 milliarder.
I alt fire arkitektfirmaer blev inviteret til at udarbejde et forslag på kontorbyggeriet, der også omfatter cirka 14.000 kvm. kælder på KLP’s byggegrund Kay Fiskers Plads i Ørestad City. Det skriver Estate Media på sin hjemmeside.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter havde budt ind på projektet i samarbejde med Rambøll. Feltet talte desuden Christensen og Co. i samarbejde med Cowi, PLH Arkitekter i samarbejde med Rådgivende Ingeniørfirma Søren Jensen samt Schmidt Hammer og Lassen Architects i samarbejde med Niras.

- Projektet har gode forslag til arkitektur, materialer, rumlige løsninger og fleksibel indretning af arbejdspladser, effektive konstruktive og tekniske systemer, en stor robusthed overfor fremtidig anvendelse samt en ansvarlig miljø og bæredygtig profil, lyder det blandt andet fra dommerkomiteen.

Ejendommen bliver fleksibelt indrettet, så den kan opdeles i flere større og mindre enheder eller udlejes som én eller to større domiciler med egne faciliteter. Til ejendommen hører desuden 250 parkeringspladser for biler i kælderen og 750 cykelparkeringspladser med omklædningsfaciliteter.

Projektet er det tredje kontorbyggeri, som KLP gennemfører i Ørestad.

Der har desværre ikke været muligt at fremskaffe visualiseringer af projektet inden redaktionens deadline
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125