23948sdkhjf

Ny stor opgave til E&P

Enemærke & Petersen har vundet licitationen på en omfattende renovering til cirka 200 mio. kr. i Nakskov.
Der er blevet fyldt godt op i ordrebøgerne hos Enemærke & Petersen de sidste par uger. Først sikrede virksomheden sig en facadeentreprise til 382 mio. kr. på renoveringen af Rosenhøj i Aarhus, og senest er det lykkedes at vinde licitationen på renovering af Riddersborgparken i Nakskov.

- Vi er meget glade for opgaven, som ligger lige inden for vores kerneområde med boligrenovering, identitetsløft og værdiforbedring af eksisterende bygninger, siger markedschef Søren Faebo Larsen.

Han fortæller, at arbejdes skal udføres fra april 2014 og frem til slutningen af 2015. E&P forventer, at der skal bruges omkring 100 medarbejdere i perioden.

- Det vil være en blanding af egne håndværkere og lokale underentreprenører. Der er tale om et kæmpe identitetsløft for hele boligområdet. 13 tre-etagers boligblokke skal mere eller mindre rives ned og transformeres til 104 moderne et-plans rækkehuse, uddyber Søren Faebo Larsen.

E&P er totalentreprenør på renoveringen, der udføres for Nakskov Almene Boligselskab til en værdi af cirka 200 mio. kr. Arkitema og Bascon er henholdsvis arkitekt og ingeniør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11