23948sdkhjf

Fejl på liste over de største byggerier

Building Supplys oversigt over de største igangværende byggerier i Danmark får en opdatering, efter kvikke læsere opdagede en fejl.
Opførelsen af Esbjerg Psykiatri er – med et budget på 235 mio. kr. – blandt de 10 største byggerier, som er sat i gang fra januar til og med juli i år.

Alligevel figurerede byggeriet ikke på den top 10-liste, som Building Supply præsenterede i løbet af oktober, og det beklager redaktionen naturligvis.

Fejlen blev opdaget af et par opmærksomme læsere, som rettede henvendelse til Building Supply. Vi har herefter foreholdt spørgsmålet for CRM-Byggefakta – som har forsynet os med alle relevante data i forhold til udarbejdelsen af listen – og herfra lyder det altså, at det er en fejl, at Esbjerg Psykiatri ikke fremgår af listen.

… men de andre var ikke fejl
Til gengæld er det helt i overensstemmelse med de nedsatte kriterier, at hverken E&P-renoveringen af boligområdet Vapnagård, Ringsted-København TP10, udvidelsen af Helsingør-motorvejen eller Campus Byggeafsnit 8 i Carlsberg Byen er med på listen, hvilket andre læsere havde efterspurgt.

E&P-renoveringen havde byggestart i september sidste år, mens Ringsted-København TP10 først blev igangsat i november i år. Begge projekter falder derfor uden for de tidsmæssige kriterier, mens udvidelsen af Helsingør-motorvejen formelt er delt i fem projekter, så budgettet samlet set ikke er stort nok til at kvalificere sig på listen.

Endelig er der Campus Byggeafsnit 8, som ganske vist kvalificerer sig med en pris på 1,3 mia. kr., men som først blev igangsat i august, hvorfor det ikke er med i de søgninger, CRM-Byggefakta foretog fra januar til juli.

Redaktionen beklager naturligvis, at dette kriterium ikke blev markeret tydeligere i artiklen om top 10-listen, ligesom vi sammen med CRM-Byggefakta beklager, at Esbjerg Byggepsykiatri blev forbigået på listen.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke for opmærksomheden omkring top 10-listen, som kan læses i sin uredigerede form her:

Top 10: De største byggerier i Danmark

Artiklen er en del af temaet Top 10.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094