23948sdkhjf

1. spadestik i det frosne græs

Byggefirmaet Knudsgaard A/S er totalentreprenør på en 1.170 m² stor udvidelse af Viborg Gymnasium og HF.
Mandag den 2. december tog Viborg-borgmester Søren Pape første spadestik til byggeriet af en ny administrations- og personalefløj på Viborg Gymnasium og HF.

I sin tale lagde borgmesteren vægt på, at gymnasiet har fordoblet sit elevtal over de seneste cirka ti år. De medfølgende pladskrav er løbende blevet bragt til veje, med bygning af ny naturvidenskabelig fløj i 2006, renovering af kunstnerisk fløj i 2010, bygning af ny sprogfløj i 2012 og altså nu den nye administrations- og samfundsvidenskabfløj, der vil stå færdig i 2014.

Læs mere: JFP afleverer gymnasiefløj to måneder før tid.

Den nye fløj bliver på 1.170 m². Den kommer blandt andet til at rumme kontorer til ledelse og administration, arbejdsstationer til lærere og øvrigt personale, mødelokaler og skolens nye hovedindgang. Den nuværende kontorfløj, der frigøres når tilbygningen står færdig, bliver bygget om, så den fra næste efterår kommer til at huse en ny samfundsvidenskabelig fløj.

Byggefirmaet Knudsgaard er totalentreprenør på projektet. KPF Arkitekter og Rambøll er henholdsvis arkitekt og ingeniør, og bygherrerådigver er Bascon og Friis & Moltke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109