23948sdkhjf

Når el-installationen er en del af interiøret

2M El-installation A/S fra Fredensborg har stået for intelligente installationer i forbindelse med en ombygning på et Københavnsk luksushotel.
I hjertet af København, kun et blik fra nogle af Københavns ældste og mest kendte bygninger, kan gæster lade sig forkæle hvis pengepungen tillader det på et luksushotel.

Derfor er kun det bedste godt nok, når et eksklusivt hotel i forbindelse med en ombygning vælger, bogstaveligt talt, at gå hele vejen og etablere hotelsuiter med kvalitet - og prisklasse - helt i top. Derfor er hele projektet styret med fast hånd af en indretningsarkitekt fra start til slut. Og ligesom adskillige af møblerne er håndbyggede helt ned til millimeter, er også el-installationen placeret med millimeters nøjagtighed.

Installationen er udført af 2M El-installation, der gennem en årrække har udført el-arbejde for hotellet

- Det var et krav, at man skal kunne ændre og tilpasse installationen løbende, og at den synlige del af installationen skal matche suiternes høje niveau i indretning og design. Det gjorde det helt oplagt at vælge LK IHC til opgaven og bruge LK FUGA-komponenter i den synlige del af installationen. FUGA er jo en kendt designklassiker, der ser godt ud hvor som helst, siger overmontør Claus Skræm, der er specialist i intelligente installationer.

Nem at betjene
Et andet krav fra hotellets ledelse
2M El-installations har stået for installationen af:
• LK IHC
• LK FUGA Baseline afbrydere og stikkontakter
• Graverede tangenter
var, at installationen er brugervenlig for de mange forskellige mennesker fra ind- og udland, der kommer til at bo i suiterne.

- Det skal bare spille, og det skal være nemt at betjene, også for gæster som ikke har prøvet at betjene en intelligent el-installation før, forklarer Claus Skræm.

Derfor er flere af afbryderne forsynet med særligt indgraverede tangenter med store, letforståelige symboler for tænd/sluk, dæmp op/ned og gardiner til/fra. Hvad funktionalitet angår, byder LK IHC i luksussuiterne på dæmpning, lysscenarier og automatisk styring af gardiner. IHC-controlleren står også for automatisk sluk af lys i badeværelser og for en tidsbestemt styring af dampbad i badeværelset i mastersuiten.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141