23948sdkhjf

Outline hædret for socialt ansvar

Vesthimmerlands Kommune har udnævnt Outline Vinduer som ”Årets Virksomhed 2013” for det succesfulde Outline Plus-projekt.
Kåringen fandt sted på Løgstør Park Hotel, hvor 90 lokale virksomhedsmentorer samledes for at kåre ”Årets virksomhed” og ”Årets mentor”.

Outline Vinduer har gennem flere år haft et frugtbart samarbejde med Vesthimmerlands Kommune og Jobcentret – blandt andet omkring forløbet Outline Plus, der har vist sig at føre til reelle fastansættelser hos vinduesproducenten i Farsø.

Det rummelige arbejdsmarked
Det er da også i høj grad Outline med omkring 130 timelønnede medarbejdere og plads til 22 kandidater fra kommunen, der nu resulterer i den flotte pris:

- Outline Vinduer er meget seriøse med deres arbejde og VIL være det bedste virksomhedscenter i kommunen. De er altid seriøse i vores samarbejde og er gode til at stille krav til os som part i udviklingen af samarbejdet. De har en professionel tilgang til projektet og vil gå hele vejen for at opnå gode resultater, udtalte borgmester Knud Kristensen (K) under kåringen.

Borgmesteren fremhævede endvidere det rummelige arbejdsmarked, som netop også er en kerneværdi for Outline Vinduer i det daglige arbejde.

- Vi er glade for samarbejdet med Vesthimmerlands Kommune, og vi er meget stolte over at lykkes med kombinationen af en effektiv virksomhed og socialt ansvar. At vi både kan have en virksomhed i fremgang, ikke gå på kompromis med kvaliteten og samtidig bidrage til et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor social ansvarlighed rent faktisk nytter noget for folk, siger produktionsdirektør Jens Sørensen.

Outline Plus er en ”fabrik i fabrikken”, der handler om social ansvarlighed. I samarbejde med Vesthimmerlands Kommune tilbyder Outline Plus et forløb med tæt konktakt mellem den nye medarbejder og projektets vejledere med det klare mål at få udsatte borgere i job.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095