23948sdkhjf

Børnehusbyggeri snart i gang

Licitationen på byggeriet af Viborgs nye børnehus ved Stokrosevej blev godkendt kort før jul. Byggeriet til 78 mio. kr. kan sættes i gang i starten af februar.
Viborg Byråd godkendte den 18. december 2013 licitationsresultatet for et nyt børnehus på Stokrosevej i Viborg. Det betyder, at arbejdet med opførelsen kan starte i februar måned.

- Det er et byggeri, der har været meget lang tid undervejs, og flere gange er det stødt ind i vanskeligheder. Så det er med stor glæde, at der nu er underskrevet kontrakter med håndværkerne, så byggeriet endelig kan komme i gang, fortæller dagtilbudschef Finn Terkelsen.

Børnehuset bliver på cirka
Delentrepriserne udføres af:
Råhusentreprisen: Juel Ditlefsen & Nielsen A/S

Tømrer- og snedkerentreprisen: KIC Tømrer og Snedker A/S

Gulvbelægningsentreprisen: Carl-E. Henriksen ApS

Malerentreprisen: Malerfirmaet Carsten Sørensen

Inventarentreprisen: BIGA A/S

VVS-entreprisen: Tonnys VVS A/S

Ventilationsentreprisen: Kjellerup VVS Service A/S

El-entreprisen: El-Team Vest A/S

Terrænentreprisen: Juel Ditlefsen & Nielsen A/S

Produktionskøkkenentreprisen: Statager & Partner A/S
3.000 m² med opholdsrum for børnene, personalefaciliteter, værksteder, atelier mm. Der bliver plads til cirka 300 børn, og den samlede udgift for byggeriet er knap 78 mio. kr. Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll står for totalrådgivning på projektet med Lindgaard A/S som under underrådgiver.

Byggeriet forventes færdigt til aflevering i maj 2015, så det nye børnehus kan byde velkommen til børn, forældre og personale i august.

Børnehus Stokrosevej erstatter disse nuværende institutioner i Viborg: Søstjernen, Sct. Mogensgades Børnehave, Børnehuset Reberbanen, Vuggestuen Villavej og Skovhuset.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109