23948sdkhjf

Nyt navn til 3d-tegnestue

Uffebengaard_3d er vokset markant og har indledt en større proces, som blandt andet indebærer navneskift til Dimension Design.
For at markere, at Uffebeengaard_3d på tre år har udviklet sig fra en konsulentvirksomhed med én ansat til en tegnestue, der beskæftiger fem specialiserede 3d-grafikere og 3d-animatorer, skifter virksomheden nu navn til Dimension Design.

Navneskiftet blev en realitet pr. 1. januar 2014, og virksomheden er også undervejs med et nyt website og en ny grafisk identitet.

- Vi er vokset så meget, at vi har brug for et nyt brand. Dimension Design står i dag med en stærk tegnestue, der leverer godt grafisk håndværk til prisen. Vi har få led i processen og er derfor fleksible og gode til at ramme det rigtige resultat på selv de hårdeste deadlines, fortæller indehaver Uffe Bengaard, som stiftede virksomheden i efteråret 2010.

Han forklarer, at navneskiftet er en del af en større igangværende proces, hvor visionen er at blive en endnu stærkere leverandør på det danske og skandinaviske marked.

Dimension Design tilbyder blandt andet illustrationer til arkitektkonkurrencer og skitseprojekter samt produktfilm og produktvisualisering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078