23948sdkhjf

Fremgangen fortsætter hos Skou Gruppen

Målrettet forretningsudvikling og en voksende kundeskare har i 2013 været med til at øge omsætningen med 14 procent til 242 mio. kr. i håndværkervirksomheden.
Efter en 2012-vækst på hele 42 procent var forventningerne til Skou Gruppens årsregnskab for 2013 høje. Og selv om fremgangen på 14 procent til 242 millioner kroner er mere beskeden end året før, erklærer direktør Martin Skou Heidemann sig godt tilfreds med resultatet, som efter skat udgør 4,9 millioner kroner mod 5,6 millioner kroner i 2012.

- Vi har arbejdet rigtig hårdt for at få opgaverne i hus, og vi har i høj grad kunnet mærke, hvordan pressede priser har præget markedet. Det har også haft effekt på vores resultat, der er faldet lidt i forhold til sidste år, men som stadig holder et tilfredsstillende niveau. Og vi er meget glade for resultatet, siger Martin Skou Heidemann.

Rammeaftaler og egen elektrikerafdeling
Den hørsholmske håndværkervirksomhed er med tiden vokset støt, og det har betydet, at Skou Gruppen har kunnet påtage sig stadig større og mere komplekse opgaver; herunder hoved- og totalentrepriser samt ikke mindst rammeaftaler om bygningsdrift og vedligehold for kommunale bygherrer. Således har Skou Gruppen nu rammeaftaler med otte kommuner i hovedstadsområdet – hvoraf Dragør, Hillerød og Rudersdal kommuner er kommet til i 2013.

Det er imidlertid ikke kun kundebasen, der er blevet udvidet i det forgangne år. Også forretningen er blevet udvidet med en ny gren, idet Skou Gruppen har fået sin egen elektrikerafdeling med 20 mand ansat. Den nye afdeling, der består af funktionærer, svende og lærlinge, skal blandt andet bidrage til arbejdet på de mange rammeaftaler, men skal også opdyrke egne kunder.

Skou Gruppen har i dag 112 ansatte inden for områderne tømrer, snedker, murer, glarmester og elektriker.

Positive forventninger til 2014
De kommunale rammeaftaler, en god vedligeholdelsesaftale med ATP Ejendomme og en i øvrigt solid ordrebeholdning skaber optimisme forud for 2014, hvor Skou Gruppen stiler mod yderligere vækst og et forbedret årsresultat.

- Selvom presset på markedet også vil fortsætte ind i det nye år, ser vi lyst på fremtiden, siger Martin Skou Heidemann.

Optimismen skyldes blandt andet, at Skou-direktøren den åbning, der er opstået på totalentreprisemarkedet i kølvandet på konkurser hos nogle af markedets helt store aktører. Med disse virksomheder ude af billedet håber Martin Skou Heidemann, at flere totalentrepriser finder vej til Skou Gruppen, som for tiden udfører en skoleudvidelse i totalentreprise for Høje Taastrup Kommune.

Derudover har året blandt budt på en stor og markant renovering af de gule stokke på Nyboder, hvor Skou Gruppens murerafdeling har sørget for nye badeværelser og nykalkede facader. Af andre spændende opgaver fremhæver direktøren arbejdet med at genopføre Farum Præstegårds historiske længer og to store renoveringsopgaver i Rudersdal af hhv. Bistrup Skole og Birkerød Skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095