23948sdkhjf

Nyt entreprenørselskab ved Varde

Øget vækst og aktivitet har fået Skamstrup Maskinstation til at splitte entreprenørafdelingen fra som selvstændigt selskab; Skamstrup Entreprenør ApS.
De seneste år har Skamstrup Maskinstation oplevet stor vækst i både entreprenør- og landbrugsafdelingen. Antallet af medarbejdere er steget og er nu nået op på cirka 30, ligesom der er kommet flere maskiner til.

For at få plads til de mane nye folk og maskiner har firmaet overtaget det gamle Sønderskov Teglværk på Sønderskovvej i Nordenskov ved Varde, hvor der er 15.000 m² under tag med både lager-, hal- og administrationsfaciliteter. Det oplyser Skamstrup Maskinstation for firmaets hjemmeside.

Selvstændig entreprenørafdeling
Den øgede vækst og aktivitetsfremgang har også fået firmaet til at skille maskinstation og entreprenørafdeling op i to selskaber pr. 1. januar 2014. Den specialiserede opdelingen skal give mere struktur og nemmere arbejdsgange og dermed komme kunderne til gode.

Det nye selskab, Skamstrup Entreprenør ApS, får hovedarbejdsområder i blandt andet kloakering, byggemodning, kloakservice, jordarbejde og anlægsopgaver. Det nye selskab får til huse i det gamle teglværks bygninger på Sønderskovvej i Nordenskov.

I første omgang flytter 5 medarbejdere med op i den nye afdeling, målet med udvidelsen er på sigt at skabe flere arbejdspladser.

Skamstrup Maskinstation ApS fortsætter på Højvangvej i Varde som specialiseret landbrugsmaskinstation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095