23948sdkhjf

Millionprojekt på Holstebro-skole

Først blev der installeret ny ventilation i et lærerværelse og tre samtalerum på Sct. Jørgens Skole i Holstebro, og nu står en helt nyrenoveret fløj med 16 værelser snart klar. InVentilate har leveret ventilation for ca. 1 mio. kr.
Som mange andre folkeskoler fra omkring 1970 har Sct. Jørgens Skole i Holstebro haft behov for en større energirenovering for at leve op til bygningsreglementets krav til indeklimaet i undervisningslokaler.

Renoveringen er sket med støtte fra Energifonden, og allerede ved skoleårets start kunne elever og lærere nyde godt af nye MicroVent-ventilationsanlæg i et lærerværelse og tre samtalerum.

Hel fløj med mikroventilation
Nu er anden etape af renoveringen snart færdig, og med den får endnu flere skolens cirka 800 elever glæde af frisk luft og støjfri ventilation. Mikroventilationssystemet MicroVent er nemlig blevet installeret i en hel fløj med i alt 16 klasseværelser.

MicroVent-enhederne er installeret med intelligent styring, der er tilsluttet en CO2-måler, som gør ventilationen behovsstyret. Det holder driftsomkostningerne i bund og komforten i top.

I alt har InVentilate leveret ventilation for omkring en 1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094