23948sdkhjf

Nyt plejecenter i Tølløse som OPP

Holbæk Kommune bygger et nyt stort plejecenter i Tølløse med 65 plejeboliger samt servicefaciliteter og dagcenter. Centret ventes klar til indflytning sidst i 2016.
Ved Sønderstrupvej i Tølløse skal opføres et nyt plejecenter. Holbæk Kommune udbyder etablering og drift af det nye plejecenter som et offentligt privat partnerskab (OPP).

OPP-leverandøren gives vide rammer til at tilrettelægge den optimale levering af pleje- og omsorgsopgaver, drift og vedligeholdelse af bygningen samt udformning af det fremtidige plejecenter. OPP-leverandøren forventes, som en del af udbuddet, at indgå i et udviklingssamarbejde med Holbæk Kommune samt øvrige leverandører på ældre- og sundhedsområdet.

Første led i processen er gennemførelsen af en prækvalifikation med henblik på at udvælge op til fire egnede virksomheder.

Den udbudte opgave omfatter blandt andet:
- Design, projektering og opførelse af 65 plejeboliger med tilhørende servicefaciliteter og dagcenter.
- Levering af personlig hjælp og pleje, hjælp eller støtte til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet samt madservice.
- Drift af dagcenter.
- Almen sygepleje.
- Bygningsdrift og vedligehold.
- Administration af plejeboligerne.

Kontraktlængden er 10 år fra ibrugtagning af plejecenteret med option på yderligere 5 år.

Fristen for anmodning om prækvalifikation er 14. februar 2014. Læs mere om prækvalifikationen af OPP leverandør på www.holbaek.dk.

Center skal løfte Tølløse
Centret forventes klar til indflytning ved udgangen af 2016. For at få input til centret og gøre det til et aktiv for Tølløse by afholder Holbæk Kommune i samarbejde med Tølløse Lokalforum en åben workshop for alle interesserede. Det sker den 22. januar kl 18 i Aktivitetshuset på Nytorv i Tølløse.

Workshoppen skal give konkrete input og bringe lokale idéer på banen. Alle ideer hilses velkommen, og kommunen tager dem med i det videre arbejde med at lave udbuddet.

Tilmelding til workshoppen om det nye ældrecenter kan foretages på kasha@holb.dk eller telefon 72 36 75 31.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079