23948sdkhjf

Stor Amager-entreprise til BNS

B. Nygaard Sørensen er tildelt råhusentreprise i forbindelse med et nyt stort byggeri på Københavns Universitet Amager (KUA).
Med Arkitema, EKJ, Balslev og Svend Kirkegaard som rådgivere er Bygningsstyrelsen i fuld gang med at udvide Københavns Universitet Amager. Det nyeste byggeri, KUA3, på knap 48.000 kvadratmeter er nu så langt, at der er indgået kontrakt med B. Nygaard Sørensen om råhusentreprisen. Det skriver Licitationen.

- Vi går i gang i slutningen af februar og skal blandt andet forstærke fundamenter som noget af det første, fortæller pladschef Klaus Peter Nielsen til avisen.

Efter Pihl & Søns konkurs var B. Nygaard Sørensen den eneste prækvalificerede aktør til opgaven, men ifølge Licitationen har Bygningsstyrelsen imidlertid vurderet, at det har været mest hensigtsmæssigt for det samlede projekt at gå videre med B. Nygaard Sørensen.

KUA 3 skal huse det Juridiske Fakultet, det Teologiske Fakultet og det Informationsvidenskabelig Akademi, Symbion. Hertil kommer et fælles produktionskøkken, en tilslutningsforbindelse til KUA 2 samt et ydre universitetstorv.

Læs mere om KUA i artiklen Københavns Universitet åbner sig for Ørestad
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078