23948sdkhjf

Energispecialist støtter igen DM i Skills

Det er vigtigt, at virksomheder i el-branchen støtter arrangementer, der sætter positivt fokus på muligheder i faget, lyder det fra Schneider Electric, der støtter DM i Skills 2014 som produktsponsor for konkurrencen for elektrikerlærlinge.
Mere end 250 elever fra de danske erhvervsuddannelser er klar til DM i Skills, hvor godt håndværk og faglige talenter hyldes til finalerunden i Gigantium i Aalborg den 23.-25. januar. Her skal fem elektriker-lærlinge konkurrere om titlen som danmarksmester. Der vil blandt andet være fokus på intelligente løsninger, som markedet i stigende grad efterspørger.

- Vi glæder os meget til at se finalisterne i aktion til DM i Skills, hvor der bliver sat skarpt fokus på kvaliteten og ikke mindst talenterne i el-branchen. I en tid, hvor der er ekstremt stort fokus på erhvervsuddannelserne, er det meget vigtigt, at vi som branche bakker op om alle de tiltag, der er med til at fremme positiv opmærksomhed om el-faget. Derfor er vi stolte af, at vi som sponsor er med til støtte DM i Skills, siger Daniel Jørgensen-Eldon, der er leder af Schneider Electric Uddannelsescenter.

Schneider Electric, som står bag de velkendte Lauritz Knudsen-produkter, har igen i år valgt at være sponsor af produkter og præmier til de elektriske stortalenter.

Intelligente el-løsninger
Der er fuld fart udviklingen i el-branchen, som ifølge Dansk El-forbund bevæger sig mod mere intelligent styring, flere integrerede løsninger og et øget fokus på energibesparende løsninger. Det er en udvikling, som Schneider Electric også tydeligt kan mærke på sit uddannelsescenter.

DM i Skills finder stede den 23.-25. januar i Gigantium i Aalborg, hvor i alt 44 fag er tilmeldt. Heraf 29 som konkurrencefag, hvor studerende og lærlinge kæmper om danmarksmesterskabet. De resterende 15 fag er demonstrationsfag, som bliver vist frem for de mange besøgende. Sidste år valgte næsten 30.000 at besøge DM i Skills.

Artiklen er en del af temaet DM i Skills.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234