23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Forening for Tunnel- og Undergrundsarbejder
Kim Smedegaard Andersen er blevet valgt som formand for Dansk Forening for Tunnel- og Undergrundsarbejder, DFTU.

Dansk Forening for Tunnel- og Undergrundsarbejder har til formål at fremme den generelle udvikling af tunnel- og undergrundsarbejder, men lægger også stor vægt på et knytte et tæt samarbejde med den internationale tunnel- og undergrundsforening, ITA.

Danske Anlægsgartnere
Marianne Larsen, Michael Dall og Jesper Bjerrisgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Danske Anlægsgartnere i stedet for Lars Knudsen, Jesper Birkely, Peter Jensen og Thomas Randrup (kilde: Licitationen).

Danske Anlægsgartnere er branche- og arbejdsgiverforening for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, golfbaner, indendørsbeplantning, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.

Patrade A/S
Lars Karnøe er blevet ansat som administrerende direktør hos Patrade A/S, og han indtræder ligeledes i selskabets partnerkreds. Samtidig er også Mikkel Kleis indtrådt i partnerkredsen.

Patrade A/S er et advokatfirma, der er specialiseret i international beskyttelse af immaterielle rettigheder.

Per Aarsleff A/S
Andreas Lundby er blevet valgt som bestyrelsesformand hos Per Aarsleff A/S i stedet for Niels Skovgaard Møller, der udtræder af bestyrelsen. Samtidig er Jens Bjerg Sørensen indtrådt i bestyrelsen.

Per Aarsleff A/S er en af Danmarks største entreprenørkoncerner med projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi m.m.

Tænketanken Europa
Bjarke Møller bliver ansat som direktør for Tænketanken Europa. Han kommer fra en stilling som chefredaktør på Mandag Morgen.

Tænketanken Europa blev etableret af CO-Industri og Dansk Industri i december 2013 med det formål at give debatten om Danmark i EU et løft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094