23948sdkhjf

Junckers lægger 24.000 m² gulv i Farum

Junckers skal lægge bøge-parketgulv i totalrenoveret boligbyggeri i Farum Midtpunkt, som Enemærke & Petersen står bag.
Enemærke & Petersen er i gang med en totalrenovering af Birkehøjterrasserne i Farum Midtpunkt og har valgt at lægge massive parketgulve fra Junckers på de første 24.000 m².

- Vi har gode erfaringer med Junckers og vælger næsten altid gulve derfra til vores projekter. De er dygtige til at rådgive og agere sparrings-partner i udvælgelsesprocessen. Og så sætter vi pris på deres høje, danskproducerede kvalitet samt på deres fleksibilitet i projektfasen. De har et godt lager og er altid på forkant med logistikken. For os er det vigtigt ind imellem at kunne flytte delleverancerne frem eller tilbage med en uge – og det er de gode til, siger Michael Jochimsen, der er byggeleder for Enemærke & Petersen A/S.

Junckers kører med Projektservice som standard i alle B2B-projekter fra 500 m² og opefter - en service, der indbefatter en løbende kvalitetskontrol og afrapportering af gulvenes tilstand i hele projektfasen.

- Og det er en stor fordel for os, vurderer Michael Jochumsen.

Junckers Projektservice bruges bredt i projekter fra butiksindretninger og boligbyggerier, til domiciler og sportshaller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11