23948sdkhjf

Jönsson-projekt har fundet ny entreprenør

Skou Gruppen overtager resten af en renoveringsopgave ved Københavns Universitet, KU, fra konkursramte Jönsson.
Det skriver Licitationen.dk.

Renoveringsopgaven i en af KU Sundhedsvidenskabeligt Fakultets bygninger, der er opført som et forsknings- og loboratoriebyggeri for Farmaceutisk Højskole omfatter 1.860 m². Der var oprindeligt tale om en renovering af bygningens 5. og 6. etage på hver ca. 880 m², et glasskyllerum på etage 1 på ca. 40 m², samt bade- og omklædningsfaciliteter på etage 0 på ca 60 m².

Jönsson vandt i sin tid opgaven. Men efter konkursen i Engsø Gruppen og dermed Jönsson er der nu truffet beslutning om at overdrage den resterende del af projektet til Skou Gruppen.

Mange underleverandører går igen
Inden konkursen gennemførte Jönsson for 4,8 mio. kr. af entreprisen på samlet 23,5 mio. kr. Skou Gruppen har dermed overtage kontrakten på cirka 18,6 mio. kr.

- Det er en opgave, som passer utroligt godt til os. Godt nok er tømrerdelen ikke den største i opgaven, men vi bruger mange af de samme underentreprenører, som Jönsson gjorde, så blandt andet derfor er det oplagt, siger adm. direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, til Licitationen.dk.

Dog er det endnu uafklaret, om det bliver alle de samme underentreprenører, der vil blive indgået aftale med på den resterende del af projektet, som nu ventes færdig næste forår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094