23948sdkhjf

Thriges Gade-projekt lover ingen nattestøj

Den omfattende omdannelsen af Thomas B Triges Gade skydes i gang den 28. juni. Men arbejdet vil ikke medføre støjgener i aften og nattetimerne, lover projektchef.
Det skriver TV2 Fyn.

Det københavnske metrobyggeri tiltrækker sig megen, negativ omtale for støjende aften- og nattearbejde. Men noget lignende vil ikke kunne ske, når det store arbejde med omdannelsen af Thomas B Thriges Gade i Odense løber af stablen.

- Der er ingen risiko for, at beboerne tæt ved byggeriet kommer til at opleve støjgener før klokken 7.00 og efter klokken 18.00, for der må vi simpelthen ikke arbejde på projektet. Det er et af kravene i den VVM-redegørelse, der i øjeblikket er i offentlig høring, siger projektchef for Fra Gade til By projektet, Svend Heegaard til TV2 Fyn og tilføjer, at en overskridelse af projektets tidsramme heller ikke vil betyde en forlænget arbejdstid.

Vejfest stopper trafikken
Projektet, som omdanner gaden til en grøn bydel med boliger, byrum og parkeringskælder, melder nu, at Odinsbroen åbner den 15. juni, mens lukningen af Thomas B. Thriges Gade for gennemkørende biltrafik følger trop 2 uger senere.

Derfor inviterer man Odenses til folkefest, når omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade skydes i gang lørdag den 28. juni. Byggeriet på gaden går så i gang mandag morgen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093