23948sdkhjf

Ny dansk transport virksomhed

Transportvirksomheden Frode Laursen A/S og betonvirksomheden Unicon A/S etablerede pr. 1. oktober 2005 det fælles selskab: Skancon A/S, der allerede fra begyndelsen bliver en af landets største...
Skancon vil med over 200 medarbejdere og mere end 180 transportenheder varetage den samlede logistik og fortsatte distribution af fabriksbeton til Unicon’s danske kunder. Målet er, at Skancon skal yde markedets bedste og mest effektive service med fokus på selve byggepladsen, ligesom man vil udvikle konceptet i samarbejde med sine kunder.

Det er to brancheførende virksomheders spidskompetencer, der forenes i det nye transportselskab. Unicon er specialister i at fremstille fabriksbeton, der leveres til kunder på byggepladser primært i Danmark, Sverige og Norge. Gennem sin Systemdivision udfører Frode Laursen koncernen omfattende logistikopgaver til byggepladser og byggemarkeder.

”Beslutningen om at indgå i kompagniskab på dette område er et naturligt skridt for Unicon i bestræbelserne på at virkeliggøre vores strategiske mål om at skabe Skandinaviens største og mest konkurrencedygtige virksomhed inden for fabriksbeton”, siger direktør Peter Holm Larsen Unicon A/S.

Direktør Michael Frølich, Skancon A/S tilføjer: ”Kombinationen af højkvalitetsbeton og effektive logistiksystemer vil sikre, at Skancon bliver en stærk og konkurrencedygtig transport- og logistikvirksomhed med store ekspansionsmuligheder inden for netop fabriksbeton og andre lignende produkter”.

Skancon’s hovedkontor placeres hos Frode Laursen A/S i Hinnerup nordvest for Århus.

Kilde: Skancon A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078