23948sdkhjf

Vinding Tømrerforretning sætter gang i generationsskifte

Tømrerfirmaet har fået to nye medejere - Jimmy Jørgensen på 24 år og Henrik Hauge på 27. Over de kommende 2 ½ år går de fra medarbejdere til ejere.
Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

På vejen mod det glidende generationsskiftet, som nu er sat i gang i Vinding Tømrerforretning, har der også været følere ude omkring fusion. Men hevendelserne er blevet afvist. Så i stedet er det altså de to - indtil nu - medarbejdere, Jimmy Jørgensen og Henrik Hauge, som nu har købt 40 procent af aktierne i tømrerfirmaet.

Begge vil kunne klare alt
- Vi blev makkere i det sidste år af min lærertid, og det er nok den tid, jeg lærte mest. Henrik er altid i godt humør. Han er så dygtig og ordentlig, jeg synes, vi supplerer hinanden godt, siger Jimmy Jørgensen om samarbejde med sin nye kompagnon til Vejle Amts Folkeblad.

Hvordan de kommende ejeres arbejdsfordeling bliver, er ikke helt på plads endnu. Det står dog fast, at både Jimmy Jørgensen og Henrik Hauge skal lære at udregne tilbud, så de kan tage sig af alle aspekter af tømrerfirmaets arbejde.

Per Nymark, der etablerede tømrerfirmaet i 1974, og Bent Rotbøl, som blev medejer i 1985, fortsætter i firmaet i henholdsvis halvandet og to et halvt år.

Vinding Tømrerforretning har arbejder med nybyggeri og renoveringsarbejde i Trekantområdet samt hovedentrepriser. Det er planen at ansætte flere. Firmaet arbejder nu blandt andet på en renovering af Skolen for Gastronomi, Musik & Design i Vinding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096