23948sdkhjf

FSC sætter fokus på træ i byggeriet

I samarbejde med Danske Byggecentre inviterer FSC Danmark til debatarrangement under næste uges Byggeri’14-messe.
Når en stor del af byggebranchen i næste uge mødes til fire dages messe i Fredericia, bliver det blandt andet med muligheden for at blive klogere på træets rolle i fremtidens byggebranche.

Hvad kommer Regeringens strategi for intelligent offentligt indkøb og en kommende byggepolitisk strategi til at betyde for branchen? Hvad kan man forvente sig af de private bygherrer, når de offentlige går i front? Og kan vi forvente nye boller på suppen eller business as usual?, er nogle af de spørgsmål, der søges besvaret.

- Vi har inviteret Miljøministeriet til at fortælle mere om trækravene i den nye indkøbsstrategi, så vi kan blive klogere på visionerne, virkemidlerne og tidsplanerne, fortæller Ida Rehnstrøm fra FSC Danmark.

- Derudover har vi inviteret engelske Efeca, som har hjulpet, og stadig hjælper, private virksomheder og offentlige bygherrer med at implementere ansvarlige indkøbsstrategier, fortsætter Ida Rehnstrøm.

Det er Efeca, som varetager den britiske regerings Central Point of Expertise on Timber (CPET), der vejleder offentlige indkøbere og deres leverandører i, hvordan de overholder den britiske offentlige indkøbspolitik på træ. Efeca vil i Fredercia give et indblik i, hvordan det er gået i England; herunder hvad kravet om offentlige indkøb af træ- og træprodukter har betydet for udviklingen på det private marked.

Det sidste belyses også af byggerigiganten Skanska, der, i kraft af sin position som en af de største aktører i den britiske byggebranche, har stor indsigt i, hvad de bindende krav har betydet for det engelske marked på godt og ondt.

Debatarrangementet afholdes tirsdag den 25. februar klokken 16.00-18.15. Find hele programmet på FSC Danmarks hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079