23948sdkhjf

Milde vinde smitter positivt af på El & Teknik 2014

Forberedelserne til den femte udgave af El & Teknik kører på højtryk. Ca. 75 % af udstillingsarealet er solgt til messen, der afholdes i Odense Congress Center fra 6. til 8. maj 2014.
Veltek og Dansk Energi glæder sig til at kunne præsentere endnu en messe med et højt fagligt niveau, og hvor det ikke kommer til at skorte på tekniske og teknologiske nyheder. Alle, der arbejder med energieffektivisering, uanset om man er installatør, energirådgiver eller ingeniør, får rig mulighed for at hente inspiration og masser af gode råd og vejledning

- El & Teknik i Odense er et vigtigt samlingspunkt for både installatør- og energibranchen. Vi oplever stor interesse for messen, formentlig med afsæt i den vellykkede 2012-messe, hvor over 8.400 fagfolk gæstede de mange, relevante stande. Der er brug for at holde sig opdateret på udviklingen i vores branche, og i den optik er El & Teknik uundværlig, siger Jørgen S. Christensen, forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi.

Mildere vinde i branchen
På nuværende tidspunkt har 172 udstillere meldt deres ankomst, og cirka 75 procent af det samlede udstillingsareal er solgt. I 2012 gik flere interesserede udstillere forgæves, og man skal derfor ikke vente for længe, hvis man vil sikre sig en plads på El & Teknik ’14.

- Hal B i OCC har tidligere været optaget af én udstiller, som i 2014 har valgt en stand i en anden hal, så vi har denne gang knap 2200 ekstra kvadratmeter at sælge af. 2014-messen vil give debut til mange nye udstillere og en række af de, som er kommet på messen igennem en årrække, vælger i år en større stand. Det er glædeligt. Selvom det er for tidligt at tale om et generelt opsving i branchen, begynder flere aktører at tale om, at der blæser mildere vinde, og det vil helt sikkert få en positiv effekt på El & Teknik, vurderer direktør for Veltek, Willy Goldby, som fortsætter:

- Danmark udvikler og producerer noget af den mest innovative, grønne teknologi i verden, som vi får lov til at se et bredt udsnit af på messen, og energieffektivisering er et område i konstant vækst, som også på denne messe vil være hovedtemaet. Det tiltrækker rigtig mange branchefolk, som godt er klar over, at det kræver en bred viden og indsigt, hvis Danmark skal bibeholde sin position som toneangivende energisamfund.

Varm velkomst til branchens fremtid
Sædvanen tro vil der under messen køre en række spændende og relevante indlæg på Energiens Torv. For at sikre hurtig adgang til messen åbnes indgangen ved Arena Fyn tæt på parkeringspladsen på ny. Der arbejdes i øjeblikket intenst på at tilrettelægge et spændende program for de cirka 850 elever fra landets tekniske skoler, som også i 2014 vil gøre brug af El & Tekniks studiedag.

El & Teknik-messen i dens nuværende form med Dansk Energi og Veltek som arrangører blev afholdt første gang i 2006.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095