23948sdkhjf

Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, BerryAlloc, Dansk Boligbyg, Frøslev Træ, Grønning Hårdt Træ, HauCon Danmark, KE Fibertec, Microshade, Moe, Niras, Scantruck og Strøjer Tegl.
Alectia
Susanne Wrist-Jensen er ansat som afdelingsleder for brandrådgivning på kontoret i Virum. Hub er uddannet civilingeniør fra DTU, Institut for Husbygning, hvorfra hun dimitterede i 1992. Hun har tidligere været ansat som informationsarbejder, byggesagsbehandler og sektionsleder på DTU og byggesagsbehandler i Køge Kommune.

De sidste 7½ år har Susanne Wrist-Jensen arbejdet som brandteknisk rådgiver hos DBI, hvor hun været involveret i projekter som Danmarks Rockmuseum, Skibakken på det ny Amager Ressourcecenter og Widex’ nye kontordomicil i Allerød.

Henriette Smedegaard Rasmussen er ansat som ingeniør med fokus arbejdsopgaver inden for HVAC, indeklima og energi. Hun er nyuddannet civilingeniør i Byggeri, Integreret Energidesign, ved Ingeniørhøjskolen på Aarhus Universitet.

BerryAlloc
Producenten af gulv- og vægbelægning har udvidet sit danske salgsteam med Morten Thorenfeldt, der kommer fra en stilling som forvalter ved Davidsen i Fredericia. Han har tidligere været sælger i Trælasten Kolding gennem mange år.

Dansk Boligbyg a/s
Hans Bøgh Thomsen, 62 år, er ansat som projektleder i Odense-afdelingen, hvor han indtil videre skal arbejde med totalentrepriser og udviklingsopgaver. Han er uddannet bygningskonstruktør og har erfaring fra mange store bygge- og renoveringsprojekter.

Hans Peter Sønderup, 56 år, er ansat som projektleder i Odense-afdelingen, hvor han er tilknyttet et projekt med gennemgribende renovering af 93 almene boliger i ”Melfarparken” for Middelfart Andelsboligforening. Han har årelang erfaring som entreprise- og projektleder.

Martin Rubinke, 31 år, er ansat som byggeleder i Odense-afdelingen, hvor han er tilknyttet projekt ”Vissenbjerg Rådhus”. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2013 og tømrer i 2004. Han modtog i 2013 Fonden Odense Murerlaug’s Jubilæumslegat for bedste afgangsprojekt og for sin præstation på bygningskonstruktør-uddannelsen. Og i 2002 besatte han 1. pladsen i Regionsmesterskaber for tømrere i Region Syd.

Kevin Fabricius Rosfort, 24 år, er ansat som byggeleder i Roskilde-afdelingen. Han er uddannet som bygningsingeniør fra DTU i Ballerup, og var i studietiden tilknyttet byggeprojekter i Herlev og Valby. Som byggeleder er han tilknyttet et projekt på Københavns Nordhavn med opførelsen af de første boliger i området.

Frøslev Træ A/S
Frøslev Træ har ansat Morten Erikstrup som ny udviklingschef. Han kommer fra en stilling som direktør hos Vejen Trælasthandel A/S, og medbringer 17 års erfaring fra træbranchen. Han skal hos Frøslev Træ være tovholder på igangværende, og fremtidige, markeds- og produktudviklinger.

Samtidig har trævaregrossisten udvidet sit salgsteam med Jan Warming og Frank Wilhelm, der skal arbejde med henholdsvis projektsalg og eksport til Tyskland.

Jan Warming er uddannet tømrer og byggetekniker og har de sidste 16 år primært beskæftiget sig med rådgivning; senest indenfor passiv brandsikring på projektmarkedet i Danmark.

Frank Wilhelm kommer med 27 års erfaring fra den tyske træbranche, hvor han er uddannet disponent inden for træ. Han kommer fra en stilling hos Holz Junge i Elmshorn.

Grønning Hårdt Træ A/S
Poul Rohde er pr. 3. februar 2014 ansat hos Grønning Hårdt Træ, hvor han indgår i produktionsteamet.

Poul har mange års erfaring dels som produktionsleder og medarbejderansvarlig i råtræ-, maskin-, pakkeri og lakafdeling hos Södra Interior og dels som værkfører hos Vima Lister.

HauCon Danmark
Mette Knudsen, nyuddannet diplomingeniør med speciale i bærende konstruktioner, er ansat som ingeniør i Haucons tekniske afdeling, hvor hun blandt andet skal varetage opbygningen af et kommende databladsystem og CE-mærkninger.

KE Fibertec
Anne Karin Skøtt er pr. 1. februar 2014 ansat som intern sælger med fokus på teknisk rådgivning, tilbudsgivning og ordrehåndtering. Hun har 10 års erfaring fra salgsafdelingen hos Genvex.

MicroShade A/S
Carsten Schledermann, 47 år, er ansat i en ny stilling som Account Executive for Strategic & Global Accounts. Han får til ansvar at skabe et globalt gennembrud for af MicroShades nye danskudviklede solafskærmning hos markedets store developere, pensionskasser, fonde og administrationsselskaber.

Carsten Schledermann er uddannet Cand. jur. fra Københavns Universitet og har omfattende erfaring med investeringsrådgivning, administration og salg af erhvervsejendomme. Tidligere har han blandt andet været ansat i Realkredit Danmark, PWC Management, Keops. Senest har han været selvstændig investeringsrådgiver og rådgivet udenlandske ejendomsinvestorer.

Moe
Som led i overtagelsen af Lufthavnskonsulenterne har Moe ansat Willy Paulsen som kompetencechef for Lufthavne i Anlæg i København.
Willy Paulsen er uddannet teknikumingeniør og har senest været leder af netop Lufthavnskonsulenterne. (Kilde: Licitationen).

Susanne Ørnbo er ansat som afdelingsleder for Industri i Aalborg. Hun er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring fra teknisk afdeling i Aalborg Portland. De sidste to til tre år har hun arbejdet i rådgivningsbranchen. (Kilde: Licitationen).

Christina Jensen er ny afdelingsleder for industrikonstruktioner i København. Hun kommer fra en stilling som projektchef internt i virksomheden Moe og skal i sit nye job blandt andet have fokus på at udvikle nye forretningsmæssige muligheder inden for industriområdet. (Kilde: Licitationen).

Niras
Christian Eriksen har ultimo januar afsluttet fem års ansættelse som projektleder hos ProjectZero og fortsætter som klimakonsulent hos Niras i Allerød.

Scantruck A/S
Jan Adamsen er ansat som salgskonsulent på Sjælland for den danske Komatsu-importør, Scantruck.

Sammen med hustruen Rita solgte han for tre år siden maskinfirmaet Jamas, som de grundlagde i 1996. Frem til 1. januar i år har Jan Adamsen virket som freelance-sælger for sit gamle firma og solgt mange Doosan-maskiner.

Strøjer Tegl
Strøjer Tegl har ansat salgskonsulent Arne Gotfredsen til at varetage salget på Sjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157